Fórum domény Nejmedia.net

Reklama zde. Your ad here.

Kvalitní nástroje pro webmástery:
Nejmedia.net , Web-recenze.cz,
Katalog klanů Godlike.cz , Ankety a počítadla
 - Seznam témat - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

Fórum Nejmedia / Nejmedia / Přispějte názorem k vylepšení textové reklamy
Autor Zpráva
admin
Administrátor
# Zasláno: 5 Pro 2006 20:51

Chtěl bych vylepšit, rozšířit současné textové bannery a zajímá mne, co by uživatelé uvítali nejvíce.
Nabídnu například: více velikostí bannerů - nové rozměry, volitelné zvýrazňovací prvky - barvy po přejetí apod, možnosti nastavení písma, jiné formy zobrazení banneru než je iframe - například přes javascript apod....
Napište o co byste měli zájem právě Vy...
Předem děkuji
Zdeněk Hejl
Nejmedia.net

Secret
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 13:15

Zdravim,
tak podle mně by ste nejdřív mněly ty reklamy rozděli jako svislou řarou uživatel by mněl mýt právo si vybrat barvu pozadí a po najetí na ní taky tuto barvu . Barva textu je samozřejmostí. velikosti bych asi jiné nedělal ...

deathmaster
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2006 08:06

Textové bannery můžete nabídnout v různých velikostech, neměl by chybět populární 125x125. Co se týče barev pozadí a textu nechal bych se inspirovat textem.cz, kde se barvy přizpůsobují stylu stránky. Nevím však jak to funguje u stránek, které nevyužívají css.

admin
Administrátor
# Zasláno: 10 Pro 2006 23:11

2deathmaster:
takze dalsi velikosti, plus moznost vkladat reklamu pres js - to by pak umoznilo aby se odkazy v reklame prizpusobovali strance.. avsak kdyz si to clovek muze nastavit pri generovani bannerů tak mi to prijde jen jako drobnost navic...
vyuzitelne by to bylo v mistech, kdy uzivatel stranek muze prepinat ruzne vzhledy... ale i to se da osetrit nejakym skriptem na strane serveru (napr php).. aby se s menicim vzhledem menily i bannery.. (stačí měnit jen barvy v adrese banneru)

Vaše odpověď

Code  vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2009